Sunday, June 03, 2007

Løsning og resultater runde 20

Litt småsent, men slik er det bare når det er sOl & nydelig vær ute! =)

Løsning:
1. I fornøyelsesparken ”Universal Studios Theme Park”, Orlando, Florida, USA, Jorden, Universet osv… 0,5 poeng for USA, 1 poeng for Florida eller enda mer detaljert. Mer info: http://www.universalorlando.com/harrypotter/index.html

2. Årets ”tobakksfripris” i Nord-Trøndelag. Ble delt ut av fylkesmannen på verdens tobakksfrie dag. Godtar også røykfri, for det har jo nettopp skiftet fra røykfridag til tobakksfridag.

3. 24 stk. Til sammenligning var tallet +78 for samme periode i fjor. Gir poeng for alt mellom -20 til -30, men ingen som fikk bruk for dette slingringsmonnet. En del hadde det nøyaktige tallet, og resten var far off.

4. Mads Mikkelsen.

5. 1 stk. Bandnavnet kommer fra en sex-stilling, ikke relasjoner innad i bandet. Mange som ikke trodde det var noen jenter i dette bandet, mens Ola mente det egentlig høres ut som alle er jenter.

6. USA, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Italia, Canada, Japan og Russland. 0,5 poeng for 4 eller mer, 1 poeng for 7 eller 8 riktige! Tydeligvis Canada som var vanskeligst her.

7. Jann Karlsen=Krf, Hans Heieraas = SP, Robert Svarva = DNA, Birger Meinhardt=FrP, Jostein Trøite=SV. 0,2 per rette svar, og dermed 1 poeng for full pott. De fleste ser ut til å være godt forberedt før høstens valg, men noen må nok ”studere” litt mer før valget.

8. Vømmølfestivalen såklart! Dette hadde alle fått med seg. Noen som var der?


Resultater:
Ola: 7 = 8 poeng
Vegard: 7 = 8 poeng
Trond Erling: 5 = 6 poeng
Andreas: 4,6 = 5 poeng
Johan: 4,1 = 4 poeng
Sigbjørn: 4 = 3 poeng
Kristian: 3,6 = 2 poeng
Øystein: Ikke levert!?!?!?! = 0 poeng og ris på rompa!


Kristian: du får dessverre ikke raskt-svar-prisen denne gangen - Johan svarte før deg..

Tror ikke jeg regner ut noe sammenlagt, for det skulle kanskje endres på noen poeng for noen runder siden? I tillegg bør vi kanskje regne sammen en gang til fra start av, for utregningene er ikke helt kvalitetssikret. Siden ingen reagerte når jeg sa dette under ”comments” for en evighet siden, tar jeg meg den store frihet til å påpeke dette også nå.

Neste quizmazter er Andreaz!
Ha en fortsatt god helg og god eksamenslesing for oss som fortsatt ikke har fått ferie…

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jeg bøyer meg i støvet for Johan og ikke minst Sigbjørn som dro seg forbi meg her. Bra jobba! Og tydeligvis bra lokalkunnskap på gutta helt i toppen der.

Når det gjelder sammenlagtpoengene så er de blitt endret på i tidligere runder så de skal være rett.

Reagerer forresten på at det bare var tulleparti med i spm 7.

tudelu

1:34 PM  

Post a Comment

<< Home