Monday, May 07, 2007

Fredagsquiz inn i fremtiden

Mens vi venter i spenning på at Johan skal få sendt oss resultatene fra runde 16, så kan det være greit å komme med noen informative ord.

Øystein er tilbake fra Mexico. Med blemmer på magen, men likevel ved godt mot. Velkommen tilbake, Øystein.
M har gjort en bra innsats som stedfortreder for Ø. Team Mø er i skrivende stund på en 5. plass - tidenes første kvinnelige fredagsquizdeltaker har med andre ord gjort sine saker bra.

Naturlig nok ønskes det en avklaring på hva som skjer videre med tanke på deltakerstanden.

Først tenke vi å stille Marit et spørsmål. Vi går ikke ned på kne, det får bli opp til Sig. Til. å eventuelt gjøre, men Marit:

Vil du fortsette som deltaker i Fredagquiz?

Er svaret ja, er i hvert fall initiativtakerne (om ikke annet en av dem) åpne for videre konkurranse for Marits del.

Vi foreslår samtidig følgende løsning på det som har med poeng/logistikk å gjøre. Kanskje ikke helt fair, men en løsning, altså.

Øystein beholder de poengene som Team Mø har fått hittil. Marit starter på skretsj, men når de åtte rundene frem til sommeren er unnagjort, så deler vi de poengene som Marit har skaffet seg på 8. Da får vi et poenggjennomsnitt, og hvis det viser seg å være bedre enn gjennomsnittet enn resten av deltakerne (hver enkelts poeng delt på 24), så vinner Marit runde 1.

Innvendinger og eventuelt andre løsninger postes på comments - med en positiv og løsningsorientert holdning. Her er alle venner.

Oppsummert: Johan sender oss fasit og resultater så fort han kan. Marit gir beskjed om hun vil fortsette. Fredagsquiz setter deretter opp ny liste over quizmasters. Ny runde på fredag igjen.

De e itjnå som kjæm tå sæ sjøl.

Ha en fin dag alle sammen!

Du starta opp på vingen - driblekunstner nummer en.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Jeg syns det forslaget var løsningsorientert og hyggelig, men kjedelig. Kjipt å begynne med gjennomsnittspoeng igjen. Dessuten vil mindre populasjon føre til mer varians, og kan det dermed gi et uklart bilde på kunnskapsnivået i forhold til de andre.

Jeg foreslår at vi slakter kua og splitter den opp i M og Ø ut i fra dagens poengstilling. Kjipt for de under, men noen må tape på flere deltakere også.

Kristian

2:10 PM  
Anonymous Anonymous said...

Æ vil vårrå me=))

Men itj så vikti me poengoppdeling å sånn. gjør itj nå om æ kjæm litt dårli ut av d. Viktigste e vel at dæm originale deltakeran itj tape så my på d... Æ vil bare vårrå me, æ =)

2:54 AM  
Anonymous Anonymous said...

ok! Så oppsplitting i M og Ø. Who's in?

6:59 PM  
Anonymous Anonymous said...

Well said.

5:48 PM  

Post a Comment

<< Home