Friday, April 27, 2007

Svar, Fredagsquiz runde 15

Halright!

Her er svarene:

Programlederen for det glitrende programmet MANSHOW er 1) Håvard Lilleheie. Men dette showet får man dessverre ikke sett hvis man skulle finne på å oppholde seg et semester ved Canadas største by 2) Toronto. Tronnip løper uansett 3) 2,5 m/s eller 9 km/t, noe som er betraktelig saktere enn lysets hastighet på 4) 300.000.000 m/s eller rundt 1 billion km/t. 5) Airbus A380 blir regnet som verdens største passasjerfly, og vil bidra med sitt til å øke andelen av CO2 i atmosfæren som ligger på rundt 6) 0,04%. LOST spilles inn på 7) Hawaii, og mannen bak Facebook er 8) Mark Zuckerberg. ("A Mark Zuckerberg production" stod nederst på alle Facebook-sidene fram til 17 april.)

Alle var enige i at Håvard Lilleheie er en stødig kar. Toronto falt også i smak hos de fleste, bortsett fra hos quizparet vårt som spredte risikoen og satset på Montreal og Atlanta(?). 9 km/t er forøvrig, som Marit påpekte, ikke akkurat løping. Johan hevdet at ”sånn generelt er den vel litt lavere”. Men vi er alle forskjellige! ;) Andy skal ha cred regne ut snittfart på 6,6 km/t på fredagsfylla, men det var dessverre ikke riktig i kveld. Marit imponerer også med utstrakt kunnskap om sollysets ferd: "Trur d tar åtte min før d når jorda. ikke helt som tronnip akkurat.." ;) TrondE, Marit og Ola var inne på Airbus, men ikke A380 som Johan så rett så rett valgte å svare. Ola mente at det er hele 89% CO2 i atmosfæren, mens Sigbjørn var nærmest med sitt konservative anslag på 0,01% og blir belønnet med et halvt poeng for det. Likevel hevdet utrolig nok Sig med Andreas på laget at LOST forgår på Bahamas. Verken Kuksugarkongen (Ola), RezaZarabi (Sig), MarkusHusby (Joh) eller Simmermann (TE) har mekka Facebook. Vegard hevdet det var "Harvards egen Guffen", noe som for så vidt er riktig. Men Marit kan likevel fjesboka si best med sin "Mark Zacker" og scorer rett og slett et halvt poeng på det her.

Poeng:

Johan: 6 rette - 8p
Vegard: 5 rette - 7p
Marit: 4,5 rette -6p
Ola: 4 rette - 5p
Tronnip: 4 rette - 5p
Sig: 2,5 rette - 3p
Andy: 2 rette - 2p

Sammenlagt:

Ola: 92 poeng
Trond E: 86 poeng
Kristian: 75 poeng
Vegard: 75 poeng
Team MØ: 69 poeng
Johan: 60 poeng
Andreas: 55 poeng
Sigbjørn: 39 poeng

Altså uendret hos google.com i toppen, mens Vegard smyger seg opp på siden av Kristian for en skakket runde. Johan hopper bukk over Andreas med en strålende innsats.

Nå får Røthe ta tak i neste runde.

Takk og god natt:)
Kri

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

æ synes du har gode spørsmål og en sexy kropp!

4:32 AM  
Anonymous Anonymous said...

NU har æ kommi heim, men mobil´n funk itj så æ får vent te næste uke med å svar da.......
øystein

5:46 AM  
Anonymous Anonymous said...

har nu bestil en nokma te 200 krona så da e æ snart på nætt

5:47 AM  
Blogger SigTill said...

Flotters at du endelig har komme dæ heim Øy. Send en sessemess så snart du har den. Kjem forresten t Oslo rundt den 10.mai - forvente at du tar dæ tid t litt skjitprat å nånn pils da :)

6:15 AM  
Anonymous Anonymous said...

pils bli det

1:50 AM  

Post a Comment

<< Home