Wednesday, January 10, 2007

Let the games begin

Kjære quizvenner.

Ei ny tid kommer sjøl om fjellan står.
Og det blir like fint å quizze som å danse.

Høstens runde med fredagsquiz var en gedigen suksess, særlig for en langhåra seiersherre på Hydro Gråmyra. Håper alle er sugne på å starte opp igjen nå som vårsesongene er på trappene. Den regjerende mesteren skal få kamp på taterkniven.

Takk for god innsats, alle sammen, og takk for en feiende flott romjulsquiz også. (Regner med Johan avholdt en egen cruisequiz i Karibien mellom all shuffleboard-spillinga og kosinga med Captain Stubing, Gopher og Doc.)

Men, som den poetiske innledningen antyder, det blir noen små endringer i 2007.

Punkt 1.
Vi går bort fra det gammelmodige poengsystemet, og innfører Mr. Travellin' Highschools system. Dette er kvalitetssikret hos Den Kongelige Norske Handels-Høiskoole, og kan studeres i sin helhet via følgende lenke:
http://home.no.net/kaffe4/Fredagsquiz.jpg

Men i korte trekk fungerer det sånn:
8 poeng for førsteplass i runden, 7 poeng for andreplass, og så videre. Å ikke levere gir selvfølgelig 0 poeng.

High five til Mr. High.

Punkt 2.
Og når vi er inne på å ikke levere. Ja, vi snakker til deg, Sig.Til. Og deg, Johan. Og deg, Vegard. Til deg, Ola. Deg, Kristian. Men først og fremst Sig.Til. og Joh.Mok.Røt:

Swingkurs, husmøte i studenthjemmet, slike ting er viktige i en manns liv.

Men ikke så viktige at man ikke klarer å svare på en håndfull spørsmål i løpet av 12 timer. Skulle man tro. Det er vel kanskje ikke der grunnen for uteblivelse av svar ligger heller...

UANSETT, Fredagsquiz-styret tar konsekvensen av høstens tidvise uvilje mot å levere, og vedtar herved å kutte antall spørsmål fra 10 til 8. Kanskje det gjør det lettere for våre deilige deltakere å levere deilige svar hver eneste deilige fredag?

Det blir altså 8 deltakere, 8 poeng til vinneren av runden og 8 spørsmål i hver runde.
Rene Da Vinci-koden, dette.


  • Vårsesongen starter førstkommende fredag, 12. januar, med Trond Erling som quizmaster.

  • Det vil avholdes 24 runder fram til 22. juni. Alle vil altså ha quizmaster-ansvar tre ganger i vårsesongen.
  • Idet sommerferien begynner (på slaget 00.00.01 lørdag 23. juni) teller vi opp poengene og kårer seierherren av vårens quizmaraton.
  • Så blir det en pustepause til 7. september, hvor totalt 16 runder fører oss gjennom høstsesongen og mot jul igjen. I en sirkel av quiz.

Vi kårer altså vinner av vårsesongen, vinner av høstsesongen, og selvfølgelig sammenlagtvinner. Den gjeveste prisen av dem alle. Årets Fredagsquizzer.

Spizz quizzhjernene. Måtte bezzte mann vinne!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home