Sunday, December 10, 2006

Sammenlagt etter 10 runder

1. Ola: 5,93 (47,5 poeng/8 runder)
2. Trond Erling: 5,5 (49,5 poeng/9 runder)
3. Kristian: 4,93 (39,5 poeng/8 runder)
4. Vegard: 4,66 (42 poeng/9 runder)
5. Johan: 4,07 (28,5 poeng/7 runder)
6. Øystein: 3,94 (35,5 poeng/9 runder)
7. Andreas: 3,61 (32,5 poeng/9 runder)
8. Sigbjørn: 2,78 (19,5 poeng/7 runder)

Johan slår sterkt tilbake, er oppe på fire-tallet, og suser dermed forbi Øystein og tilbake på femteplass. Ola rykker fra i tet, mens Kresstian sniker seg under fem-tallet. marginene er fremdeles små. Det drar seg til!

Høydepunkter fra svarene:
Spm 1: Verken Andreas eller Vegard fikk med seg at whiskeyen var oppkalt etter et stedsnavn: "Jack Daniels" og "Red Label".
Spm 2: Her var det mye godt! Ola: "Søndre Gnagerud". Vegard: "Snertingdal". Andreas: "Nøtterøy" (Ekorn = nøtt? Andreas er allergisk mot nøtter.) Kriz: "Tankerekke: Ekorn - Skog - Hedmark - Elverum. Elverum er svaret." Johan: "Må vårrå Værdal'n". Minst innsikt i kommunevåpen-prisen går allikevel til Øystein: "det må vær Levanger".
Spm 3: Trond Erling: "Høstjakta". Wisten: "Kuk". Mr High: "Brengveis Plestes - en retroromansk komedie om to geiter som
skriver norrøne versemål."
Spm 4: Igjen briljerer Kristian: "huh, har tydeligvis tilbragt for lite tid på kokkelandslagets
quizforum og på tvnorge... Er vel ingen reklame som er sånn? ...eller?" Joda. Den finnes.
Spm 5: Johans svar: "70 (satt faktisk med en i handa)". Vi håper du mener sjokoladen, og ikke at "du satt med'n i handa" mens du skrev svarmailen.
Spm 8: Imponerende mange hadde fått med seg at YouTube er kjøpt opp av Google, selv om dette ikke hadde noe å si for korrekt svar. Særlig overraskende at Vegard Wist, som leser VG én lørdag i måneden og fremdeles bruker MusicMatch som musikkspiller på PCen, følger såpass godt med i medieverdenen.
Spm 10: For flere Jerry Jurg-highlights på YouTube, se følgende lenke:
http://www.youtube.com/profile_videos?user=St1arpil


Grei quizmasterjobb av Pil Nil, om ikke like elegant og spissformulert som forgjenger AA Veimo. Torsdag kunngjøres nestemann i rekka, og denne gangen har vi absolutt store forhåpninger til spørsmålene!

I mellomtida: Husk å meld fra om at du kommer på romjulsquiz fjerdedagjul, og sørg for at det kommer flest mulig pottetrente og festglade mennesker. Pil og Jerry, dere er dessverre ikke invitert. Kanskje neste gang! Great success!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home