Thursday, December 21, 2006

Fredagsquizjuryen annonserer

Javel, kloakkrotter. Knehøner og vantro hunder, spiss ørene.

Andrejuledagsfylla er bare noen få dager unna, og det nærmer seg en avgjørelse i Fredagsquiz 2006.

Vi har testet hverandre med kløkt og vidd. Hyret inn hjelp fra alpeprinsesser med fletter og røde kinn. Lokale supporterentusiaster med ølvom og røde kinn. Luftens baron har vært involvert.
Det har vært et eventyr.

Alle eventyr må ta slutt. Men før det snippes og snappes og snutes, kommer oppgjøret der prinsessa skal vinnes. Trollet skal nedsables (for tida er trollet Ola).

Bitte lille julaften er det klart for den viktigste runden hittil.
De vanskeligste spørsmålene. Den største prestisjen. Den store styrkeprøven. Dagen vi har jobbet oss fram mot i hele høst.

Mine herrer, det er klart for eksamen. Og naturlig nok heter årets siste quizmaster:

Jørn Kjetil Møst

Det stemmer. Lord Voldemort med eksaminandlistene, Tengil den onde, tentamensnervenes hersker og profitør, skal være quizmaster lille julaften.

Og Jørn Kjetil har allerede lovet oss, på eget initiativ til og med, å lage den vanskeligste quizrunden hittil. Jørn har forhørt seg med lektorstanden, amanuensiser, adjunkter med opprykk og erfarne quizspesialister - for å sette sammen ti julenøtter til oss.

Knekkinga begynner i morgen klokka 12.00.

Vi oppfordrer alle til å levere tidlig på kvelden, kle seg i noe komfortabelt og stilig - og ta turen til Pøbben for felles forfriskninger og inspeksjon av romjulas quizlokale. Onde tunger har allerede rapportert at bildet av Per Sandberg er solgt til Oskars for tre akevitt og en stortingsmelding.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sånn for anledningens skyld - kanskje vi skulle gjennomføre siste runde muntlig? :))

Andreas

9:11 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ikke dum idé fra andreas der. Men likevel så tror jeg vi kjører ut denne sesongen som vi har begynt den (man slutter da plutselig ikke med offside midt i Skogn-lekene), og så kan vi heller benytte ditt for så vidt smarte system når 2007-sesongen begynner rett over nyttår.

6:05 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hehe..;)

9:05 AM  

Post a Comment

<< Home