Thursday, December 14, 2006

Fredagsquiz-juryen annonserer:

Rekka med eksterne quizmastere fortsetter..

Forrige rundes quizmaster var, som alle vet, Kokkelandslagets stolte mann, alltid i front med paraply og en skarp en på innerlomma, Steinar Hjulstad aka PIL NIL. Uka før der igjen var det piken i de sveitsiske alper som dro i trådene - den florlette, ariske og naturskjønne Astrid Anita Veimo. (Vi regner med at all denne rosende omtalen slår ut positivt for oss i romjula)

Denne uka har vi derimot virkelig slått på stortromma, om vi får si det selv.
Juryen har nemlig funnet fram til en av barndommens og ungdomstidas virkelige store helter. De lokalpatriotiske og observante ville ha fått med seg at Levanger VGS hadde besøk av Kronprinsen i går, men sannelig får ikke Fredagsquiz propert besøk denne uka også..

Nok visvas:
Ukens quizmaster er en mann i fra nord som har flere gullkorn på lager enn Røkke har penger i banken. Det er en mann som har slengt velfortjent dritt etter klyser fra Molde, vært på landslaget, vært proff i utlandet, skåret mål, tatt salto, slengt dritt til Moldespillere, skåret mål, tatt salto, blitt hedret med tifo, begynt å spille golf. Om det fortsatt skulle være noen tvil: Ukens quizmaster er luftens baron, JAHN IVAR "MINI" JAKOBSEN!


Vi har bedt Mini om minst et spørsmål om Brutter'n. Bli heller ikke overrasket om flere av spørsmålene dreier seg om Rosenborg Ballklubb.


Fytti. Dette blir bra.

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Steiki! Det fårn si! Blir dritbra:)

Og hehe, Røkke har vel ikke så mange penger i banken, men skjønner analogien;)

7:02 AM  
Blogger Fredagsquizmaster said...

En gang kverulant, alltid kverulant :)

Når er du hjemme til jul, kris?

10:34 AM  
Blogger Fredagsquizmaster said...

Mens vi venter på quiz'en:

http://www.kokkelandslaget.no/down/jerryjurg.mp3

11:47 AM  
Anonymous Anonymous said...

hehe, jeg stikker hjem imårra, lørdag. Er klar for å kverulere mer da;)

5:06 AM  

Post a Comment

<< Home