Sunday, March 18, 2007

Resultater runde 10!

1. Sigrid Ekran. Maren Stjernen og Helga Hagas fantastisk tøffe søskenbarn. Skuffende dårlig oppdatert her altså.. kanskje aller verst at marit prøver seg med tidligere dobbeltvinner robert sørli som årets rookie (nykommer betyr det, marit!) Kristian som trodde det dreide seg om sykling og foreslo Schucklin Pa Russkij sanker heller ikke mange poeng.

2. Norge, Island og Lichtenstein. (Sveits med i EFTA men ikke EØS) Hvis Marit dreit seg ut på den forrige, så imponerer hun her. Den eneste som hadde full kontroll her, det er til og med mer enn jeg kan si om min kompis på jussen etter en hel uke med undervisning kun i EØS-rett.. Gir henholdsvis 0, 1/3, 2/3 og 1 poeng her, etter hvor mange riktige land som er svart, tep som helgarderte med alle EFTA-landene får også bare 2/3, fair enough?

3. Regnvær. Sitat fra Åge-sang, ikke alle skjønte det, og andre beskrivelser av det dårlige været som tilfeldigvis var i trøndelag på fredag, fører ikke frem.

4. Moldvarp. Ikke så mye mer å si om det, annet enn at Kristians utgreing om deres forhold er verdt en mozartkule. Mange trodde det var reven, men han var jo en mer distansert lederskikkelse.

5. Puma.

6. Boomerang Rapido. Denne var visst verre enn jeg trodde, men Johan, som blant annet så på barne-tv til godt over tenåringsalderen, tok den naturligvis. Mange gode observasjoner da, som at den er sponset av Snake Oil, og har en spesialknapp for Dirty Trick.

7. Abdoulrazak.

8. 173 cm. Halvpoeng for +/- 1cm.


Heder og ære sendes i retning Andreas som til tross for tilgang på flere ukers opplag av t-a, som alle inneholdt svaret på første spm., holdt seg for god til å lurkjike. Respect!


Johan: 7,2/3 riktig, 8 poeng.
Ola: 5,1/6, 7 poeng
Trond Erling: 3,2/3 riktig, 6 poeng.
Kristian: 3,1/6 (tru æ d bli..), 5 poeng.
Andreas: 2,1/6 (tru æ her og..), 4 poeng.
Marit: 1 riktig, 3 poeng.
Sigbjørn: Ikke levert! 0 poeng.

Dette gir følgende sammenlagtstilling:

Ola: 63 poeng
Trond E: 61 poeng
Kristian: 48 poeng
Vegard: 47 poeng
Johan: 41 poeng
Andreas: 39 poeng
Team MØ: 39 poeng
Sigbjørn: 24 poeng


Johan klatrer forbi Mø og Andreas. Andreas utlikner Mø. Kristian hopper bukk forbi en stillestående Vegard.


Fredagsquiz kan for øvrig opplyse om at det nå er 14 runder igjen av vårsesongen, som avsluttes 23. juni. Vi kan også minne om at Tippeligaen sparkes igang 9. april - en dag etter at The Gathering har gått av stabelen i Vikingskipet. Martnan i år varer fra 1.-4. august. Og Justin opptrer i Oslo Spektrum om 94 dager.


Neste quizmaster er Andreas.

Fredagsquiz ønsker alle en riktig god uke!

10 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Alt riktig minus ett land fra Johan er imponerende! Spesielt etter historien å dømme må vel dette sies å være et svært signifikant avvik og på grensa til å sette ned en granskningskommisjon.

Men det vær-spørsmålet var vel litt greit å jukse på for de som bor i trheim vel, frøken justisia?

6:06 PM  
Anonymous Anonymous said...

edit: trekker tilbake siste avsnitt der.

6:08 PM  
Anonymous Anonymous said...

så leng granskningskommisjonen ikke følge det kontradiktoriske prinsipp, forblir uoffisiell men likevel trekke bindende konklusjona, så sjer itj æ at d sku vårrå i strid med nån prinsippa i en god rettsstat..

2:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

e itj så oppdatert på sånn sport/hundeløp/kjøring i snø, eller slekta te Maren Stjernen, gitt... Men æ kan iallefall EØS! Ræstn av spørsmålan vælga æ å les litt feil.. =P

P.S. kanskje vi ska få en Morten Eriksen-figur te å sjå over utregningan på fredagsquiz? sånn at vi i alle fall plusse sammen poengan rett =)

7:05 AM  
Anonymous Anonymous said...

Denne quizen lukter faktisk ugler i mosen........ helt til mexico..faktisk!

aa vegard!, skjerpings!!!!! Skal du bli en god advokat, burde du se at noen har brutt loven her

Har forresten forlenget oppholdet med 1 maaned, saa marit kan fortsette loepet frem til 24 april.staa paa!

adios!
oeystein

10:16 AM  
Anonymous Anonymous said...

Jippi!
ska såklart skjærp mæ te neste runde... =)

11:28 AM  
Anonymous Anonymous said...

enig med øystein. Sniff sniff! Det lukter korrupsjon og hvitvasking. Spent på Johan sitt svar, spesielt på hvorfor han pugger navn som Abdoulrazak på fritida;)

6:13 PM  
Anonymous Anonymous said...

OK folkz. Det er lov å være bitter. Jeg har vært det i hele fredagsquizzzes historie. Nå skal det sies at undertegnede har erfaring med å ha jævla mye bedre peil på sånne viktig ting som VWW lurer på, enn all den dritten som blir konkurranseutsatt i dette forumet her.

Kan informere alle interesserte, siden det ser ut som om det er hælvetes mange, om at mitt svar på Abdulrazak var Abdul Rasak, og at jeg kun har hørt navnet opplest (på radio hvis det er så forbanna viktig), så hvis jeg skal trekkes for det også så fuck me up Scotty - jeg er vant til det.

Flåklypa GP ser jo alle hver julaften, så om det hadde vært svensken Medel-Svenson, argentineren Fandangio eller italieneren Gazzolini som hadde vært svaret hadde det vært like trivielt.

Sigrid Ekran var en lucky strike, enig i det, men ikke dermed mindre viktig.

Og ingen her kan vel nekte for at jeg var med Vegard på sesjon og var nøysktig 3 cm høyere da vi målte oss (Han sto riktignok på tærne da).

Resten synes jeg var av det særs trivielle slaget, og ikke trenger videre utdyping.

Bruk tida på viktigere ting, som å finne relevante og gode spørsmål.

Piss aot

12:41 PM  
Blogger SigTill said...

Må si meg enig i at en Morten Eriksen må ta å dobbeltsjekke sammenlagtutregningene, vil jo ikke gi Ola flere poeng enn nødvendig :)

2:31 PM  
Anonymous Anonymous said...

godt sagt don johan!
av og t så virke du faktisk som en mann, som kan å stå opp for sæ sjøl, og ikke bare en snørrunge.. (hmm, nå har skjedd sia barneskola)
d e jo itj så rart at johan tar fleir poeng med den felles, sære humoren vårres. samtidig som d itj va så rart at kriz klart å rams opp fleir fender-produkta på ola sine spørsmål enn mæ..

6:07 AM  

Post a Comment

<< Home