Thursday, December 13, 2007

Fredagsquiz-juryen annonserer:

Kjære alle sammen.

Tradisjonen tro bruker vi også i år de siste rundene før jul (og fjerdedagsquiz på Pøbben, meld på, meld på) til å la eksterne quizmastere sette oss på de avgjørende prøvene.

I fjor var spennet, som de fleste husker, stort. Fra skjønne Astrid Anita til lille Mini, fra joviale Pil-Nil i Kokkelandslaget til strenge, men rettferdige Jørn Møst.

I år vil vi utvide horisonten. Det er på tide at Fredagsquiz inntar en større del av verdens quizlandskap. Og førstemann som skal hjelpe oss ut i verden er ei av de feiteste ribbene på quiz-julebordet. En av de sprøeste svorene.

Han tok en knallsterk 13.plass i VM i quiz i år, og kan dermed kalle seg norges beste quizdeltaker.

President i Norges Quizforbund Ole Martin Halck er vår quizmaster i morgen.

Ole Martin vil gjerne komme med følgende informasjon på forhånd:

Siden jeg ikke kjenner nivået eller spørsmålssammensetningen dere pleier å bruke særlig godt, så legger jeg for sikkerhets skyld ved et par ekstra. :)

Jeg tillater meg å reklamere litt for forbundet også:

- Vår hjemmeside http://www.norgesquizforbund.no inneholder informasjon om forbundets aktivitet, quizmesterskap og annet, samt innmeldingsskjema.
- På NQFs forumer på adressen http://nqf.forumer.com er det quizdiskusjoner og ikke minst fortløpende quizer og oppdatert arrangementsinfo. Forumene er åpne for alle, også ikkemedlemmer.


Vi har litt å holde på med mens vi venter, altså.

Ole Martin har lagd 8 spørsmål (tilbake til gamlemåten, slik det skal være i jula) - som vil bli publisert i morgen klokka 12.

Stikk innom da! Stikk også innom neste torsdag, da vil vi annonsere hvem den siste og definitivt viktigste quizmasteren blir i siste runde før jul.

Følg med!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home