Friday, October 19, 2007

Fredagsquiz runde 9

Her kommer dagens quiz. Føler meg litt politisk (korrekt) i dag, og sånn er det nå bare med den saken.

1. I går måtte både Djupedal, Bekkemellem og Bjørnøy forlate sine ministerposter i regjeringen. Men allerede for en måned siden begynte ”utskiftningen” i regjeringen – hvem var det da som ble skiftet ut?
2. Hvem vant fredsprisen i år?
3. Hvilket parti sitter uten et eneste medlem i det nye samkommunestyret i Innherred samkommune?
4. Hva er det egentlige navnet til Kiwi-Bob?
5. 19. oktober 2001 ble en kjent personlighet ekskludert fra Fremskrittspartiet. Hvem? Hint: Han har tidligere vært medlem i Høyre, og holder nå med Demokratene. Har vært på Stortinget i flere år, både for Fremskrittspartiet og som uavhengig kandidat. Og for de som fortsatt ikke skjønner hvem det er; Han var med på Robinson (VIP), og holdt ut på øya mye lengre enn de fleste hadde trodd…
6. Hvilket band har nå, litt utradisjonelt, gitt ut albumet ”In Rainbows”?

Mozartkulespørsmål: Hvilke 3 ting/plagg/rekvisita og lignende er et absolutt MUST på 90tallsfesten på Samfundet/UKA i kveld?

Svar i løpet av fredag/lørdag/natt til søndag. Grunnet planlagt fyll (og deretter fuillsjukdag søndag) blir ikke svarene lest før søndag/mandag uansett. Si ifra om noen ønsker spørsmålene på SMS, evt vet om noen som ikke kan nås via det store nettet, og som derfor ikke kan si ifra selv... Svarene sendes til majit@online.no eller 90770342.
God helg!
Kos&klæmz osv..
-Marit-

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ny omformulering på spørsmål 3: Hvilket parti (av de partiene som er representert i kommunestyrene til Levanger og Verdal kommuner) sitter uten et eneste medlem i det nye samkommunestyret i Innherred samkommune?

Min feil. va visst itj politisk korrekt nok!
Dem som allerede har sendt svar har såklart lov te å send inn nytt svar (men d gjeld bare spm 3), men d betyr itj at dæmm som har svart har svart feil....

-M

9:26 AM  
Blogger Andrew said...

Voldsom til fyllekule, Marit :)

8:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

hehe, ja det måtte ha tatt av skikkelig. Er spent på å høre hva dere måtte ha med på den festen.

9:53 AM  
Anonymous Anonymous said...

såyyi... kjæm snart (forhåpentligvis imorrå, så all får torsdag te å avreager, samt forbered sæ på ny quiz)! æ hadd bare beregna tid te å lag quiz'n - ikke tid te å fix deinn ætterpå... Skjærpings nu =)

2:56 PM  
Anonymous Anonymous said...

jah! vente i spenning på resultatet!!! både quiz og rbk i kveld! Sollied e på vei te lerkandal. på tide altså! tørum e dust, sollied e kuuuuuul!
hardtslående argument ikke sant?
mvh, øystein

1:57 AM  

Post a Comment

<< Home