Monday, September 10, 2007

Resultater runde 3

Fasit:

1. 3. Det var i alle fall det siste som ble bestemt.. Vi må likevel se opp for de litt utradisjonelle humpene, som Andreas sier: ”ølmagen til Odd Thraning når han ligger full natt til søndag i Kirkegata ikke inkludert”

2. Travis, 27.okt, be there! Bare Andreas som hadde fått med seg dette. Dere andre var mer opphengt i Pussycat Dolls. Merkelig…….

3. 1810. Da ble det invitert til fest for å feire ekteskapet mellom Bayerns kronprins Ludwig og prinsesse Therese. Ingen som hadde mye peiling her, men poeng til Andreas som kom nærmest med 1830. Byen Kristian bor i i Canada har Nord-Amerikas største oktoberfestfeiring, og Kristian oppfordrer til å ”slå den”. Jeg (as in deltaker på UKA-07) tar selvfølgelig utfordringen, og Kristian får Mozartkule for at han i det hele tatt gidder å komme med oktoberfestskryt, selv om alle vet at ingenting slår oktoberfesten i teltet i Dødens dal under UKA (bortsett fra kanskje oktoberfest i Tyskland). Billetter til alle festlighetene til salgs fra 15. september.

4. ”Hjemmet er verdens viktigste sted. Kom deg hjem.” Godkjenner ”Kom deg hjem”, da dette er slagordet i reklamene. Skulle bare ønske kundene kunne høre etter… Sigbjørn får mozartkule for FFF – Fuck for furniture.

5. EM avholdes i Spania, og Hellas er regjerende mester. Mange som trodde på Serbia her, men de er faktisk allerede slått ut av EM (av Israel).

6. Marianne Aulie. Hun ville ikke være med på freakshow… Bare Kristian som ikke hadde fått med seg dette, da han ikke ser norsk TV. Men du må jo følge med på nettavisene da!


Dette gir følgende poengfordeling:
Andreas: 5,5 – 8 poeng
Vegard: 3 – 7 poeng
Trond Erling: 3 – 7 poeng
Øystein: 2 – 5 poeng
Sigbjørn: 2 – 5 poeng
Kristian: 0 – 3 poeng

Johan og Ola valgte visst å stå over denne runden, noe som selvfølgelig resulterer i 0 poeng. Johan har vel sine grunner, men kanskje det er på tide at noen sjekker om Ola fortsatt lever?


Sammenlagt:
Trond Erling: 23 poeng
Vegard: 21 poeng
Kristian: 17 poeng
Øystein: 16 poeng
Marit: 15 poeng
Sigbjørn: 12 poeng
Andreas: 11 poeng
Johan: 0 poeng
Ola: 0 poeng

Sammenlagt Mozart:
Vegard: 2 kuler
Sigbjørn: 2 kuler
Trond Erlng: 1 kule
Øystein: 1 kule
Kristian: 1 kule

Neste quizmaster er Vegard.

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

ohh! 0 rett og 3 poeng! I'm so happy:)

8:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ja, d lønne sæ å delta! =)

11:42 AM  
Anonymous Anonymous said...

Vil med dette trekke mitt medlemskap i den ukentlige fredagsquizen.. Det er ingen dramatikk i denne avgjørelsen.. Jeg har rett og slett ikke motivasjonen som trengs for å delta på et såpass høyt nivå som kreves hver fredag og finner det derfor som den greieste løsningen å avslutte denne epoken i mitt liv..

iallefall for denne gang...

Håper dette ikke påvirker min deltakelse i den årlige romjulsquizen som jeg virkelig ser fram til..

Til alle quizere:
Lykke til videre! Måtte beste quizer vinne!

Vennlig hilsen

Ola "Quizmasta" Rock

4:43 AM  
Anonymous Anonymous said...

Og ja! Jeg er i live:)

Og la oss håpe tabloidpressen ikke graver opp andre årsaker til denne avgjørelsen

4:45 AM  
Anonymous Anonymous said...

hah! da vinner jeg denne sesongen!
øystein

6:11 AM  

Post a Comment

<< Home